9 fordeler med innglassing av balkonger

1.

Balkongen blir en fantastisk utvidelse av stuen hvor du kan sitte og slappe av uansett vær og vind. Ved å innglassere et uterom eller balkong du allerede har, kan du skaffe deg en egen oase med planter, møbler og farger. Under den varmeste årstiden kan innglassingen foldes helt ut til siden som gjør at du får en helt vanlig åpen balkong!

2.

Du slipper å få regn, snø og uønskede dyr inn og temperaturen
balkongen blir behagelig fra morgenen til kveld, fra tidlig vår til sen høst.

3.

Innglassing av balkong er en miljøvennlig løsning. Du kan spare på energikostnadene med opp til 20 prosent. Dette er fordi balkongen vil varme opp luften før den slipper inn i boligen, og på den måten gir redusert oppvarmingsbehov. Takket besparelser på oppvarmingskostnader, betaler innglassingen som er laget av resirkulerbare materialer tilbake for CO2-utslippene forårsåket i dets livssyklus i gjennomsnitt 4 år avhengig av bolig- og
balkongtype.

4.

På varme dager beskytter solskjerming leiligheten din mot sterk varme og holder temperaturen
i leiligheten komfortabel.

5.

Mindre støy fra innglassing av balkong. Støy fra vei, fly og annet halveres.

6.

Allergivennlig og mindre rengjøring. Langt mindre støv, eksos og pollen slipper inn på balkongen.

7.

Økt sikkerhet med innglassing. Innglassingen vår kommer med barnesikring og gjør det også vanskeligere for uvedkommende å komme inn.

8.

Balkongen beskyttes med innglassing. Innglassing forlenger balkongens levetid og reduserer renholds- og vedlikeholdsbehovet.

9.

Innglassing av balkong bidrar til betydelig verdiøkning for boligen.
En innglasset balkong har blitt en status som stadig flere vil investere. Folk som er ute etter å kjøpe leilighet vil ha innglasset balkong. Glass er et ideelt materiale for å skape le, samtidig som man opprettholder ønsket utsikt. I en undersøkelse foretatt blant meglere tilknyttet Norges Eiendomsmeglerforbund kom det fram at balkong er den faktoren ved en leilighet som vekker sterkest interesse hos boligkjøper.