Borettslag/sameier

Innglassing av balkonger - et smart valg for ditt boligselskap

Innglassing gir mange fordeler for deres boligselskap. I tillegg til å gi en moderne fasade, vil glassene skape et ekstra rom hvor man kan spise middag, slappe av eller gjøre andre aktiviteter. Balkonger som er beskyttet mot vær og støy, øker trivsel og attraktivitet i hele området. Innglassing øker verdien av boligselskapet og dets leiligheter, samtidig som det reduserer energiforbruket og vedlikeholdskostnadene for fasaden. 

Innglassing gir et moderne og elegant utseende på bygningen som kan tiltrekke potensielle kjøpere og øke verdien på boligselskapet og leilighetene.

Innglassing skaper en barriere mellom balkongen og været, som beskytter mot elementene og gir en renere og mer behagelig utendørs opplevelse.

Studier har vist at innglassing kan redusere støy med opptil 10-20 desibel, noe som kan bety en stor forskjell i opplevd støynivå. Dette gjør balkongen og leiligheten mer behagelig å oppholde seg i, spesielt i tett befolkede områder der støy kan være en stor utfordring.

Innglassing kan bidra til å redusere energiforbruket i leiligheten ved å forhindre varmetap om vinteren og isolere mot varme om sommeren.

En annen grunn til at innglassing er et miljøvennlig produkt, er at den er laget av materialer som er 100% resirkulerbare, slik som glass og aluminium. Dette betyr at når innglassingen skal byttes ut eller fjernes, kan materialene gjenvinnes og brukes på nytt, noe som reduserer mengden avfall som blir kastet og sparer på naturressurser.

Innglassing gjør at balkongen kan brukes uavhengig av værforholdene, slik at beboerne kan nyte utendørs plass hele året.

Innglassing skaper et ekstra rom som kan brukes som spiseplass, sitteområde eller til andre formål, og gir mer plass og funksjonalitet til leiligheten.

Innglassing beskytter balkongen og fasaden mot vær og slitasje, og vil dermed redusere vedlikeholdsbehovet og kostnadene for leilighetseiere og boligselskapet.

Kom i gang nå ved å fylle ut skjemaet