Finansiering

Søk om finansiering av din nye innglassing - fra 700kr/mnd

I samarbeid med SVEA finans tilbyr vi rentefri nedbetaling med muligheter for å utvide nedbetalingstiden til 12 eller 24 måneder.

Kjøp alt du trenger nå, og betal i det tempoet som passer deg. Du søker enkelt online, og signerer selv med BankID. 

Det finnes flere forskjellige betalingsalternativ å velge mellom og du kan når som helst under delbetalingstiden velge å nedbetale hele restgjelden i en betaling. For informasjon om dine nedbetalingsmuligheter hos SVEA, følg denne lenken for å legge inn en søknad og se vilkår og betingelser:

Søknaden forutsetter en kredittsjekk, som gjøres med en gang. Du kan enkelt søke selv i fred og ro, uten at noen får beskjed dersom du mot formodning skulle få et avslag. Når kredittsjekken er godkjent velger du den nedbetalingstiden som passer deg best. Både beløp og nedbetalingstid kan endres i etterkant. Deretter gjenstår det kun å signere med BankID, og vise godkjenningen til selger – så ordner vi med resten. Dersom du ikke ønsker å benytte deg av tilbudet om delbetaling likevel, trenger du ikke å gjøre noe.

Svea sender deg faktura i henhold til nedbetalingstiden du har valgt, når butikken har aktivert avtalen. Du får første faktura midt i påfølgende måned, etter du har mottatt tjenesten/varen.

Har du allerede søkt om finansiering?

Følg denne linken for å sjekke status på din søknad: