Plisségardiner

Et vakkert interiørelement som bevarer lysstyrken i rommet

Visor plissègardinens finske design er virkelig stilig i all sin enkelhet. Den passer perfekt inn i moderne og skandinavisk interiørdesign, men Visors praktiske plissègardiner er også montert i eldre og mer personlige hjem.

Ofte blir kundene våre positivt overrasket over det elegante utseendet til persiennene, men en minst like positiv overraskelse er hvor godt gardinen faktisk hjelper mot varme og bevarer lyset i interiøret. Selv om persiennene er en skjermbeskytter på vinduene, strømmer herlig naturlig lys gjennom stoffet inn i leiligheten.

Hvorfor velge Visor -gardiner til hjemmet ditt?

Gardinene fra Visor har et pent og elegant utseende som vil gi ethvert rom et sofistikert preg. Det slanke designet gjør også at de passer godt til moderne og minimalistiske interiørstiler.

Med kun 15 mm tykkelse på aluminiumsprofilen, kan disse gardinene enkelt monteres på åpningsbare glass og skyvedører uten å hindre at døren åpnes. Dette gir et rent og pent utseende på vinduer og dører uten at gardinen spretter ut av vinduet

Gardinene fra Visor reflekterer solstråler og beskytter godt mot varme, samtidig som de filtrerer lyset på en behagelig måte. Dette gjør dem ideelle for rom som trenger skjerming mot sterkt sollys og varme.

Til tross for den tynne profilen er disse gardinene enkle å installere. Den har ingen synlige monteringsbraketter eller fritthengende ledninger, noe som gir installasjonen en ren og stilig finish.

Du kan raskt tørke dem med en fuktig klut eller bruke en støvsuger for å fjerne støv og skitt. Hvis det har kommet tøffere flekker eller skitt på persiennene, kan de også enkelt fjernes og vaskes med vann.

Gardinene fra Visor er håndlaget i Finland og tilpasses etter kundens mål. Dette sikrer en perfekt passform og garanterer at gardinene passer nøyaktig til ditt vindu eller dør.

Visor er et velkjent og respektert merke fra Finland, som er kjent for sin høye kvalitet og gode design. Dette gir deg trygghet for å kjøpe et produkt fra en pålitelig produsent med god kvalitetskontroll.

Fyll ut skjemaet og få ett uforpliktende tilbud i dag!