Solskjerming til innglassing

Personvern for verandaen - den populære plisségardinen er en utmerket løsning

Verandaen er på sin beste den andre stuen i en bolig. Spesielt de som bor i små leiligheter setter pris på den ekstra plassen verandaen gir. Mange boligområder i blokk er imidlertid tett bebygde, og trafikken i boligområdene er livlig, så det er ofte behov for noe form for personvern på verandaen. Med stoffbelagte plisségardiner skapes det også et ryddig utseende på bygningens fasade, da gjenstandene som oppbevares på verandaene ikke er synlige utenfra.

Hvorfor velge Visor -gardiner til innglassing?

Gardinene fra Visor har et pent og elegant utseende som vil gi ethvert rom et sofistikert preg. Det slanke designet gjør også at de passer godt til moderne og minimalistiske interiørstiler.

Med kun 15 mm tykkelse på aluminiumsprofilen, kan disse gardinene enkelt monteres på åpningsbare glass og skyvedører uten å hindre at døren åpnes. Dette gir et rent og pent utseende på vinduer og dører uten at gardinen spretter ut av vinduet

Gardinene fra Visor reflekterer solstråler og beskytter godt mot varme, samtidig som de filtrerer lyset på en behagelig måte. Dette gjør dem ideelle for rom som trenger skjerming mot sterkt sollys og varme.

Til tross for den tynne profilen er disse gardinene enkle å installere. Den har ingen synlige monteringsbraketter eller fritthengende ledninger, noe som gir installasjonen en ren og stilig finish.

Du kan raskt tørke dem med en fuktig klut eller bruke en støvsuger for å fjerne støv og skitt. Hvis det har kommet tøffere flekker eller skitt på persiennene, kan de også enkelt fjernes og vaskes med vann.

Gardinene fra Visor er håndlaget i Finland og tilpasses etter kundens mål. Dette sikrer en perfekt passform og garanterer at gardinene passer nøyaktig til ditt vindu eller dør.

Visor er et velkjent og respektert merke fra Finland, som er kjent for sin høye kvalitet og gode design. Dette gir deg trygghet for å kjøpe et produkt fra en pålitelig produsent med god kvalitetskontroll.

Reduserer varme og sollys

På solrike dager forhindrer Visor-gardinene effektivt økning av temperaturen både på verandaen og inne i leiligheten. På sommerens varmeste dager senker Visor-gardinene temperaturen på verandaen med opptil 5 grader. Når verandaen holder seg kjøligere, øker ikke temperaturen i hele leiligheten like mye. Gardinene reduserer også behovet for kunstig kjøling inne i leiligheten og bidrar til energisparing.

Har du en liten hage på verandaen? Planter trives godt fra vår til langt på høsten når de er beskyttet av innglassing, men sommersolen kan være for mye for mange planter. Med solskjerming beskytter du urtene og blomstene dine mot direkte sollys når solen skinner sterkt.

Barn og kjæledyr trives på glassverandaen og kan trygt bruke den. Temperaturen på balkong holder seg behagelig når solen ikke skinner direkte på den.

Visor-solgardiner passer til innglassing, glasstak og rekkverk

Fyll ut skjemaet og få ett uforpliktende tilbud i dag!