Om oss

Glassy ble grunnlagt med et mål om å samle de beste menneskene i bransjen under samme tak og tilby kundene best mulig service. Glassy eies av de ansatte, som grunnla virksomheten sammen med en av de største balkongvinduaktørene i Finland og Sverige, Riikku Group Oy.

Grunnleggerne Tuomas og Matias har masse erfaring fra bransjen etter å ha jobbet som nøkkelpersonell i et annet raskt voksende innglassingfirma i Oslo.

Vår erfaring som installasjonsteknikere, installasjons- og prosjektledere og som salgsstøttepersonell har overbevist oss om at et absolutt krav for å levere en vellykket innglassingtjeneste er god styring av hver fase i prosessen samt trivsel for de ansatte.

Målet vårt er å gjøre det enkelt for alle i Norge å få innglasset sin balkong, terrasse eller hagestue.

Våre verdier

Vi er ærlige med oss selv, kundene våre og våre ansatte. Vår viktigste ressurs er menneskene på teamet vårt. Vi jobber sammen med en positiv holdning, stoler på og oppmuntrer hverandre, og setter pris på kundene våre. Alle på teamet er like verdifulle og en viktig del av den totale tjenesten.

For oss er de viktigste tingene kundetilfredshet og vellykket gjennomføring av prosjekter. Vi kommer ikke til å gi opp før vi har overgått forventningene dine!

Vi er et datterselskap av Riikku Group Oy

Riikku Group er en av Finlands ledende leverandører av balkongprosjekter og installasjonstjenester.

Riikku Group Oy er et profesjonelt innglassingselskap grunnlagt i 2005. Riikku har vokst kraftig, men på en kontrollert og lønnsom måte. De viktigste tingene har vært kundetilfredshet og vellykket gjennomføring av prosjekter. Dette har gitt oss økt tillit hos kundene og akselerert veksten. Blant Riikkus kunder er alle større byggefirmaer i Finland. Med rundt 200 ansatte jobber Riikku med krevende prosjekter og totalleveranser som inkluderer ekspertsalg av løsninger, en dyktig design- og utviklingsorganisasjon, effektiv produksjon og nøyaktig installasjon og tilsyn. I Sverige opererer Riikku via datterselskapet Sakkes, som ble innlemmet i Riikku-gruppen i mai 2018. Selskapets hovedkontor og moderne produksjonsanlegg ligger i Alavus i Sør-Ostrobothnia. I 2019 installerte Riikku totalt 63,2 km innglassing og 61,5 km rekkverk.

Riikku investerer tungt i kvalitet og utvikling. Kvalitetssystemet vårt ble sertifisert av Bureau Veritas i april 2013. Innglassingsystemet vårt ble også tildelt det europeiske tekniske CE-sertifikatet i april 2013.

Riikku-gruppen og Glassy deler et sett med verdier

Mot, ekspertise og læring har stimulert Riikku til å utvikle og tilpasse prosesser og produkter. Å bry seg, sette pris på kunder og ansatte og samarbeide har bygget tillit og skapt langsiktige relasjoner. Sikkerhet og ansvar har oppmuntret Riikku til å utvikle arbeidssikkerheten og jobbe sammen for vårt felles miljø. Ærlighet og forutsigbarhet er også noe som kjennetegner Riikkus selskapskultur.

Med kvalitet og respekt for miljøet

Riikkus virksomhet er underlagt miljøsertifikatet ISO 14001. Produkter laget av resirkulerte materialer og den gunstige effekten av innglassing på byggestrukturenes levetid og energiforbruk gjør Riikku innglassing til en økologisk løsning.

Testet og sertifisert produkt og praksis

Riikkus innglassing er CE-sertifisert, og ISO 9001-kvalitetssertifikat er styrende for hele virksomheten. Pålitelige tidsplaner, problemfri gjennomføring og nøyaktig dimensjonerte produkter er viktig for store byggeprosjekter. Kundene våre har etter hvert fått tillit til oss på alle disse områdene.